• Numarul 5 al ziarului Arta Alba

    Numarul 5 al ziarului Arta Alba

    Numarul 5 al ziarului de informare pentru brutari, patiseri si cofetari a iesit din tipar   Retete, tendinte, studii de piata, istoric, noutati în domeniul panificaţiei, patiseriei, cofetariei ... Click AICI pentru a rasfoi numarul 5 al ziarului Arta Alba   ...

    Citeste mai departe »
  • Vizite furnizori 2018

    Vizite furnizori 2018

              În anul 2018 ne-am bucurat de vizitele partenerilor noștri:     - REVENT - producător de cuptoare rotative pentru patiserie şi panificație.       - TECNOEKA -  producător italian pentru cuptoare de patiserie - gastronomie.       - SVEBA DAHLEN - producător de echipamente pentru panificație: divizoare, predospitoare, mașini de modelat etc.   ...

    Citeste mai departe »
  • Anul acesta NU vom fi prezenti la Gastropan

    Anul acesta NU vom fi prezenti la Gastropan

    Nova Pan distribuitor de echipamente pentru panificatie, patiserie, cofetarie anunta ca nu va fi prezenta anul acesta la expozitia Gastropan, singurul eveniment dedicat sectorului, care se va desfasura in perioada 19 – 22 aprilie, la Targu Mures. Gastropan a ajuns la a 10-a editie si este un eveniment care a crescut mult ...

    Citeste mai departe »
  • A iesit din tipar numarul 4

    A iesit din tipar numarul 4

    Numarul 4 al ziarului de informare pentru brutari, patiseri si cofetari a iesit de sub tipar   Retete, tendinte, tehnici de lucru, studii de piata, traditii, noutati în domeniul panificaţiei, patiseriei, cofetariei ...   Click AICI pentru a rasfoi acest numar al ziarului Arta Alba ...

    Citeste mai departe »
  • Arta Alba numarul 3

    Arta Alba numarul 3

    A iesit din tipar  Arta Albă numarul 3 - singurul ziar cu informaţii pentru brutari, patiseri și cofetari -    Gazeta Arta Alba se doreste a fi un proiect mai amplu prin care sa oferim informatii specialistilor din breasla panificației, patiseriei, cofetariei, ciocolateriei.    În paginile ziarului, dar si pe siteul Arta Alba, veti gasi stiri si ...

    Citeste mai departe »