Confidentialitate

Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

SC NOVA PAN SRL in calitate de administrator al website-ului www.novapan.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.
Prin date cu caracter personal se inteleg, conform Legii 677/2001, orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta, conform Legii 677/2001, orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
NOVA PAN SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre utilizatori/clienti.
NOVA PAN SRL nu va colecta date personale despre utilizatori/clienti (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care acestia comunica aceste date.
Datele solicitate sunt necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. de a comunica aceste date, determina neonorarea comenzii / a oferte de pret.
Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate în baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.
Avand in vedere prevederile legale în materie, utilizatorii/clientii Nova Pan SRL, prin demararea achizitiei de produse, îsi exprima consimtamântul expres si neechivoc ca ulterior datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru: activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail comunicate societatii, participarea la concursuri, promotii, alte evenimente.
Nova Pan SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii website-ului sau, fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. Dar, pentru executarea contractului încheiat între parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii.

 

INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE COLECTAM

Cand vizitati site-ul Nova Pan, colectam automat anumite informatii despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. În plus, pe masura ce rasfoiti pagini din site, colectam informatii despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizati, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au referit la site și informații despre cum interactionati cu site-ul. Ne referim la aceste informatii colectate automat ca Informații despre dispozitiv.

Colectam informatiile despre dispozitiv folosind urmatoarele tehnologii:

Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer si contin de cele mai multe ori un identificator unic anonim. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri si despre modul de dezactivare a cookie-urilor,

actiuni de urmarire a fisierelor care apar pe site si colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / ieșire și inregistarile de dată / oră.

Atunci cand efectuati sau incercati sa faceti o achizitie sau o cerere de oferta prin intermediul site-ului, colectam anumite date de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon şi, in cazul achizitiilor, adresa de facturare şi de livrare. Facem referire la aceste date ca Informatii despre comanda / cerere de oferta.

Cand vorbim despre Informatii personale in aceasta politica de confidentialitate, vorbim atat de informatii despre dispozitive, cat si de informatii despre comanda / cerere de oferta.

CUM UTILIZAM INFORMATIILE PERSONALE ?

Utilizam informatiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile / cereri de oferta plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs., organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru:

Comunicarea cu dvs;

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate).

IMPARTASIREA INFORMATIILOR PERSONALE & RETENTIA DATELOR

Când generati o comandă / cerere de oferta prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile dvs. considerate Necesare, pentru înregistrările noastre, cu excepția cazului în care și până când ne cereți să ștergem aceste informații.

Împărtășim informațiile personale considerate Necesare cu terțe părți pentru a ne ajuta să procesam si sa livram comenzile dvs, așa cum este descris mai sus.

Lista procesatorilor de date cu caracter personal considerati Necesari de operatorul magazinului online pentru livrarea comenzilor primite de la dvs. Online.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Nova Pan SRL - Brasov, str. Poienelor, nr.2A, cod postal 500419 - utilizatorii/clientii isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa intervina asupra datelor transmise; sau sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.