Mesele de lucru de la Canol

Data: 03.04.2023

CANOL oferă în piața de profil trei modele de mese de lucru, adaptate pentru a satisface cât mai multe dintre exigențele clienților: masa de lucru pentru capacitate de producție redusă - Canolino, masa de lucru standard - Canol-line și masa de lucru pentru producție industrială - Canol-line.

1. Masa de lucru Canolino


Este un echipament fiabil, ușor de utilizat, care permite producerea unei game largi de produse de calitate superioară. Cu un design ergonomic, această masă se poate integra cu succes în spații de producție cu dimensiuni reduse.

2. Masa de lucru versiunea standard - Canol-line


Această linie de producție se caracterizează printr-o capacitate de producție ridicată și are mai multe avantaje: capacitate de producție augumentată, design modular, ușurința în utilizare, panourile de control cu o interfață intuitivă. 3. Masa de lucru Canol-line în versiune industrială


Oferă maximum în ceea ce privește capacitatea de producție și flexibilitate. Datorită performanțelor sale ridicate, a construcției solide adaptată unei capacități de producție ridicate, a celor mai înalte standarde de igienă și a preciziei ridicate a funcționării, această masă de lucru în variantă industrială este destinată liniilor de panificație cu capacități de producție mari și foarte mari.


Toate mesele de lucru sunt controlate de un PLC (Programmable Logic Controller) cu ajutorul unui panou de control cu ecran tactil cu o interfață ușoară și intuitivă care permite posibilitatea de a stoca și de a reaccesa programe și parametrii de producție.

Citiți mai multe în articolul de pe Arta Albă.


Echipamentele dezvoltate de compania Canol le găsiți aici.