Asigura dospirea, dar si racirea si conservarea aluatului.
Avantaje:
- Avantajele utilizarii acestei tehnici sunt reducerea lucrului pe timp de noapte si programarea coacerii in functie de cerere si de diferitele ore ale zilei, conservarea și dospirea produselor de patiserie.
- Dospitorul permite racirea produsului din cuptor pana la o temperatura minima de -9°C si pastrarea acestuia la o temperatura programabila de catre utilizator, permite predospirea produsului si completarea ciclului cu o dospire finala pana la o temperatura maxima de 40°C.
- Exista o a 5-a faza a ciclului numita oprire a dospirii ce se poate selecta la alegere de catre utilizator.
- Aburul este produs de un generator automat care fierbe apa din rețea preluată automat prin intermediul unui senzor de nivel.
- Refrigerarea se realizeaza cu ajutorul unei unitati de condensare pozitionata în exteriorul camerei.
- Temperaturi: -9°C / +40°C.
- Capacitate: 2 carucioare 60 x 40 cm
- Agent frigorific: R404A
- Putere instalata: 2,5 kw