Gramaje (g):
Utilizate in brutarii, patiserii si pizzerii cu scopul de a obtine bucati de aluat cu forma si gramaj identic.
Avantaje:
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, evitandu-se supraincalzirea uleiului si a motorului,
- Partile aflate in contact direct cu aluatul sunt confectionate din otel inoxidabil sau nylon alimentar,
- Echipamentul este prevazut cu sistem pentru curatarea cutitelor dupa utilizare.
Disponibile în varianta semiautomata sau automata:
- Pentru modelul semiautomat - actionarea platoului se face prin intermediul unui joystick
- Modelele automate - sunt dotate cu panou de comanda digitala.
Nr. diviziuni |
Gramaj divizat (gr) |
Capacitate max. aluat (kg) |
Productivitate (buc/h) |
16 |
190 – 1200 |
20 |
1900 |
20 |
150 - 1000 |
20 |
2400 |
24 |
130 - 830 |
20 |
2800 |