Prese de divizat aluat, forma rotunda

Novapan
Descriere

Utilizate in brutarii, patiserii si pizzerii cu scopul de a obtine bucati de aluat cu forma si gramaj identic.

Avantaje:
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, evitandu-se supraincalzirea uleiului si a motorului,
- Partile aflate in contact direct cu aluatul sunt confectionate din otel inoxidabil sau nylon alimentar,
- Echipamentul este prevazut cu sistem pentru curatarea cutitelor dupa utilizare.

Disponibile în varianta semiautomata sau automata:
- Pentru modelul semiautomat - actionarea platoului se face prin intermediul unui joystick
- Modelele automate - sunt dotate cu panou de comanda digitala.

Date tehnice

Nr.

diviziuni

Gramaj divizat (gr)

Capacitate

max. aluat (kg)

Productivitate (buc/h)

16

190 – 1200

20

1900

20

150 - 1000

20

2400

24

130 - 830

20

2800