Gramaje (g):
Prese automate / semiautomate - utilizate in brutarii, patiserii, covrigarii si pizzerii - pentru presarea si divizarea bucatilor de aluat in forma dreptunghiulara, cu gramaj uniform.
Avantaje:
- Impart aluatul in bucati perfect egale,
- Partea masinii care intra in contact direct cu aluatul este construita din otel inoxidabil si nylon alimentar,
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, evitandu-se supraincalzirea uleiului si a motorului,
- Dotate cu buton pentru curatarea cutitelor.
- Capacitate maxima aluat: 20 kg
Nr. diviziuni |
Gramaj divizat (gr) |
Productivitate max. |
10 |
300 - 2000 |
1200 |
20 |
150 - 1000 |
2400 |
24 |
130 - 830 |
2800 |
30 |
100 - 660 |
3600 |
40 |
80 - 500 |
4800 |
48 |
60 - 400 |
5700 |
60 |
50 - 330 |
7200 |
80 |
40 - 250 |
9600 |