Ulei pentru divizor aluat

Ulei pentru divizor aluat
Denumire: NOVOIL D
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Noul Ulei premium NOVOIL-D este un lubrifiant, pe baza de ulei vegetal de uz alimentar, special conceput pentru divizoarele de aluat. 

Utilizarea constantă a uleiului NOVOIL-D protejează mecanismul de divizare, determinând creșterea duratei de viață a ansamblului mecanic și implicit reducerea erorilor de divizare. Contribuie astfel la reducerea costurilor de mentenanta si reparatii.

Avantaje:

- Proprietati superioare de lubrifiere
- Rezistenta oxidativa ridicata
- Creste durata de viata a ansamblului mecanic de divizare
- Reduce erorile de divizare
- Nu influenteaza calitatile aluatului
- Consum scazut de ulei

 Specialiștii recomandă sporirea performanței divizorului tău cu Uleiului Premium NOVOIL-D

Colbake - partenerul nostru de excelență și producător divizoare, cu experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea echipamentelor pentru panificație, recomandă utilizarea Uleiul Premium Novoil-D, special conceput de Nova Pan pentru a crește performanțele divizorului tău:

“Confirmăm că am efectuat teste cu uleiul și lubrifierea este bună. Am făcut și un test pentru a vedea dacă uleiul lasă reziduuri când se usucă; confirmăm că reziduul care rămâne este acceptabil. În concluzie, uleiul lubrifiază bine și îl recomandăm pentru utilizarea cu mașinile noastre.”

 

 

Date tehnice

- Cantitate: 10l / 25l / 210 l
- Ingrediente: ulei vegetal, emulsifiant, antioxidant
- Uleiul este ambalat in recipiente metalice care garanteaza buna stabilitate a produsului pe termen lung in conditii corecte de depozitare.


 

Aboneaza-te la pret mic! Novoil D