Touch Revolution, noua tehnologie Cimav

Data: 21.06.2023

Cimav în colaborare cu o companie terță, a dezvoltat o nouă soluție personalizată conform cerințelor cliențior săi pentru panouri de control pentru cuptoare.

Se numește „Touch Revolution" și este o inovație care va simplifica foarte mult munca artizanilor și a maeștrilor brutari și patiseri pentru  anii care urmează.

Noile panouri cu ecran tactil sunt un instrument inteligent, ușor de utilizat, conceput pentru a fi integrat în necesitățile brutăriei artizanale, facil de înțeles și cu avantaje fundamentale pentru gestionarea cuptorului, cum ar fi controlul consumului general al cuptorului, pentru reducerea costurilor de energie.

Inovația noilor controlere este faptul că se pot conecta prin intermediul unei conexiuni wifi la EPOCA Cloud, care poate fi accesat de pe toate tipurile de dispozitive: smartphone, tablete sau PC.

Această funcție permite accesarea comenzilor cuptorului chiar și de la distanță, cu posibilitatea de a porni programe de coacere și de a afișa grafice privind evoluția consumului de energie, date HACCP și preselectarea programelor de coacere săptămânal, garantând o gestionare constantă a parametrilor echipamentului.

Citiți pe site-ul Arta Albă mai multe despre Touch Revolution de la Cimav.

Gama completă de echipamente Cimav o găsiți aici.