Răcirea prin șoc termic

Data: 21.09.2022

Echipamentul de răcire cu șoc termic garantează păstrarea  prospețimii alimentelor în condiții de igienă maximă și flexibilitate.
Echipamentul de răcire NEW RUNNER, produs de compania GEMM, permite planificarea fluxului de producție și evitarea risipei.
Asigură scăderea rapidă a temperaturii interne a produsului la -40°C, sau la + 3°C, protejând astfel alimentele de încărcarea bacteriană și prelungind perioada de depozitare. În plus, spre deosebire de congelatoarele convenționale, prin răcirea până la -40°C se formează microcristale care nu influențează structura și gustul alimentelor.
În sectorul panificației, utilizarea echipamentelor GEMM pezintă multiple avantaje, printre care: păstrarea hidratării în interiorul unei produs proaspăt scos din cuptor, depozitarea produsele predospite sau semi-preparate și menținerea prospețimii și a aromei ingredientelor perisabile.
GEMM produce o gamă completă de răcitoare cu modele adaptate pentru inserarea tăvilor de 60x40 sau 60x80 chiar și pe rastele, ceea ce le face ideale pentru brutării și patiserii.


Citiți mai multe despre echipamentele de răcire GEMM pe site-ul Arta Albă.


Echipamentele GEMM le găsiți aici.