Mistral – gama de cuptoare cu convecție și aburi de la Bake Off Italia

Data: 26.06.2023

O combinație între tradiție, cercetare și inovație, gama Mistral oferă în piața de profil cuptoare compacte, flexibile și de înaltă tehnologie pentru pâine și produse de patiserie artizanale, congelate sau precoapte.

Cuptoarele modulare Mistral pot fi suprapuse și combinate cu dospitoare sau alte accesorii pentru a le crește potențialul, fiind prevăzute cu controlul temperaturii în interiorul camerei de coacere, cicluri de coacere programabile până la 10 trepte, posibilitatea  de reglare a vitezei ventilatorului și sistem de spălare automată.

Au încorporat un ecran LCD TFT color de 7 inci, protejat de o sticlă de 5 mm grosime, cu funcționalitate multi-touch, de lungă durată în majoritatea mediilor, rezistent la contactul cu apa, praful și grăsimea.

Sunt disponibile în cinci variante de coacere: prin convecție, cu abur, cu ciclu mixt de convecție și abur, cu ciclu mixt de convecție și aer uscat și coacere cu ciclu mixt de convecție și umidificare.

Atenția specialiștilor companiei italiene se concentrează și pe eficiența energetică și pe standardele europene din ce în ce mai restrictive, care fac ca cererea de sticlă cu emisivitate redusă să crească. Astfel, cuptoarele din gama Mistral au sticlă cu emisivitate redusă datorată unui strat care contracarează eficient pierderile de căldură. K Glass™ oferă performanțe semnificativ mai mari în ceea ce privește izolarea termică, precum și rezultate bune de economisire a energiei, reducând astfel costurile. Geamul interior poate fi deschis și poate fi curățat cu ușurință.

Citiți întreg articolul pe site-ul Arta Albă.

Gama completă de cuptoare dezvoltate de compania italiană Bake Off o găsiți aici.