Echipamentele de refrigerare Gemm

Data: 21.06.2023

Datorită atenției constante la tendințele pieței și dezvoltării know-how-ului tehnologic, compania Gemm a devenit lider și punctul de referință atât pentru Italia, cât și pentru străinătate, în producția de echipamente frigorifice pentru cateringul profesional.

GEMM proiectează dulapuri frigorifice cu regim „tropicalizat“ capabile să funcționeze chiar și în cele mai calde climate, cu performanțe și eficiență energetică ridicate. Acesta este cazul liniilor tradiționale în sectorul gastronomic SPACE și SPACE PLUS, care oferă dulapuri și vitrine frigorifice construite în întregime din oțel inoxidabil, cu compresoare silențioase și cu consum redus de energie.

În ceea ce privește sfera răcirii rapide, sunt propuse noile linii RUNNER BASIC și TOP, adică tot ce poate oferi mai bun tehnologia de refrigerare de pe piață în materie de performanță: echipamentele sunt dotate cu sisteme îmbunătățite pentru a putea face față chiar și la sarcini de lucru ridicate, garantând întotdeauna fiabilitate maximă, estetică și hidratare corectă a produsului.

Compania GEMM s-a gândit și la pizzerii, dezvoltând unități frigorifice modulare pentru pizzerii, mese și dispozitive de congelare, integrându-le cu ecrane tactile intuitive pentru a seta temperaturile corespunzătoare ciclurilor de lucru.

GEMM propune, de asemenea, numeroase soluții concepute special pentru gelaterii și patiserii precum mesele frigorifice din seria LABOR, echipate cu un sistem de refrigerare performant pentru conservarea perfectă a produselor proaspete de patiserie și de dulapurile frigorifice din seria DELICE, concepute pentru a fi utilizate ca dulap frigorific de patiserie sau congelator de înghețată.

Citiți mai multe despre echipamentele Gemm pe site-ul Arta Albă.

Gama de echipamente dezvoltate de compania Gemm le găsiți aici.