Data: 29.03.2023
Sunt Ideale pentru brutării cu capacități de producție mari sau foarte mari, se integrează perfect în liniile de coacere Kornfeil sau împreună cu cuptoarele tunel.
In funcţie de specificaţiile produsului de panificație, dospitoarele pot fi cu: banda, platan, leagăne sau coșuri.
Dospitoarele cu coșuri, disponibile în diferite forme și dimensiuni, sunt ideale pentru produsele de panificație din făină de secară și din mix de făină de grâu cu secară.
Dospitoarele cu tăvi sunt potrivite pentru specialitățile de patiserie și baghete. Această variantă de dospitor este perfect integrabilă în liniile de cuptoare tunel.
Dospitoarele cu platan sunt potrivite pentru produsele de panificație din grâu slab, gen ciabatta sau blatul de pizza. Dospirea se face pe plăci, cu plasarea automată și îndepărtarea automată a produselor de panificație.
Reglarea parametrilor dospitoarelor se realizeaza manual sau automat prin programul MultiControl, iar designul fiecărui dospitor se poate realiza individual, în funcție de cerințele specifice ale clientului si ale spatiului de productie.
Citiți mai multe despre dospitoarele automate în articolul de pe site-ul Arta Albă.
Gama de echipamente dezvoltate de compania Kornfeil le găsiți aici.