Ideala pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie, in vederea obtinerii de nuga, precum si a altor tipuri de creme sau amestecuri foarte consistente
Avantaje:
- Constructia echipamentului este robusta, fiind dotat cu motor electric puternic ce permite amestecarea mixurilor foarte dure si ‘'lipicioase''
- Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, produsul se incalzeste uniform si gradat, evitandu-se astfel arderea sau lipirea acestuia de cuva - Cuva si ustensila necesara mixarii ingredientelor sunt realizate din otel inoxidabil
- Cuva este prevazuta cu pereti triplii, spatiul interior fiind umplut cu ulei termic
- Prevazuta cu variator de viteza pentru un control optim bazat pe specificatiile retetei
- Rezistentele puternice garanteaza o incalzire rapida a cremei si poate fi controlat cu ajutorul unui termometru special cu care este prevazuta cuva
- Dotata cu timer cu sonerie ce avertizeaza operatorul finalizarea procesului de fierbere
- Grilajul de protectie realizat din inox si dispozitivele de siguranta sunt conforme normelor in vigoare
- Capacitate cuva: 50 lt - 200 lt