Linii panificatie Zero Stres

Linii panificatie Zero Stres
Producator: Canol - Italia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Liniile sunt capabile sa produca atat produse de paine laminate, cum ar fi ciabatta, sandvisuri si focaccia, cat si baghete si paini rustice.

Liniile permit producerea de produse de paine laminate de diferite forme si dimensiuni, de la cele mai traditionale forme patrate si dreptunghiulare pana la forme triunghiulare si trapezoidale, prin extrudarea si laminarea ulterioara a unei benzi continue de aluat si prin utilizarea unor instrumente de taiere speciale.

Datorita tehnologiei "Zero Stres" aplicata la extruderul de aluat, este posibilă prelucrarea delicata a multor tipuri de aluaturi de drojdie cu grad ridicat de hidratare, protejand  structura glutenica si prevenind pierderea gazelor de crestere din aluat. Datorita acestei tehnologii, calitatea produsului finit, congelat sau copt, este de cele mai multe ori superioara fata de procesele si liniile traditionale.

Liniile de panificatie pot integra sisteme de umezire a produselor cu apa sau solutii lichide, sisteme de ungere si statii de distribuire a semintelor, cu posibila recuperare si reciclare a excesului.

Liniile de panificație Canol se caracterizeaza prin flexibilitate, deoarece pot fi utilizate pentru diferite forme si dimensiuni de produse si pentru multiple tipuri de aluat, datorita manipularii usoare si schimbarii rapide a produselor.

Liniile Canol se caracterizeaza prin fiabilitate si solutii tehnologice avansate care permit o utilizare intensiva si o intretinere minima, datorita calitatii ridicate a componentelor utilizate si a multiplelor verificari realizate in faza de constructie.

Liniile de panificatie sunt, de asemenea, proiectate in conformitate cu criterii de proiectare igienica care permit o curatare usoara si sunt concepute pentru a evita punctele de retentie a fainii si a prafului in general, respectand standardele ridicate de igiena cerute de industria alimentara.

Sunt disponibile linii de diferite capacități si latimi de lucru.