O solutie revolutionara, cinci brevete noi, cea mai buna paine artizanala produsa vreodata la nivel industrial.
Inovatorul r_EVOLUTION LINE x ARTISAN BREAD, capabil sa proceseze aluaturi cu grad ridicat de hidratare, cu peste 85%.
O paine artizanala are nevoie de timp pentru a dezvolta o textura si o aroma uimitoare, iar r_EVOLUTION Line este conceputa pentru a asigura aluatului tot timpul necesar, cu o perioada si o temperatura de dospire flexibile si controlate.
Consecinta logica a caracteristicii de timp: rabdarea. r_EVOLUTION Line nu streseaza procesul de generare a retelei de gluten cu scurtaturi chimice sau tehnologice. Solutia este proiectata cu o banda mare si cu viteza redusa pentru a lasa aluatul sa se odihneasca in timpul dezvoltarii.
Aluatul este manipulat cu grija extrema. Lucrul cu un nivel de hidratare de pana la 85% implica un nivel ridicat de risc de a deteriora aluatul si de a pune in pericol produsul final, asa ca grija este obligatorie. Pentru acest tip de retete, extruderele si divizoarele volumetrice de aluat sunt prea agresive, dar Minipan propune un sistem de generare a foii delicat si lent, care prelucreaza aluatul usor.
Avantaje:
- Generarea de aluaturi moi in stil traditional (fara extrudere, fara separatoare);
- Aluat cu grad ridicat de hidratare, usor de prelucrat;
- Incarcare in loturi mici;
- Odihna de lunga durata.