Linie pentru paine

Linie pentru paine
Producator: Minipan - Italia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Paini din aluaturi moi, chifle pentru hot-dog, chifle pentru hamburger: totul de la o singura linie.

Puternica datorita know-how-ului profund in generarea foilor de aluat, aceasta solutie unica poate modela multe paini diferite, trecand prin rulouri pentru hot dog si paini din aluaturi moi. Nucleul liniei este RAFINATORUL: tehnologia de perforare si pliere folosita ca generator de foi pentru a omogeniza distributia celulelor de aer in interiorul miezului si a conferi produsului final o textura uimitoare, respectand in acelasi timp traditia si metodele originale de coacere.

LINIA MULTIFUNCTIONALA PENTRU PAINE SPECIALA este echipata cu tehnologia exclusiva Scrap Free, care nu genereaza deseuri laterale si livreaza la statia de formare o foaie de aluat bine calibrata in latime si grosime. Fara deseuri inseamna un proces mai ieftin si profit ridicat.

Nu in ultimul rand, statia de formare este o alta inovatie. In functie de reteta, producatorii pot folosi dispozitivul de formare pentru a modela rulouri precum painea pentru hot-dog, painea pentru sandvisuri sau dispozitivul de rotunjire pentru a obtine chifle.

Avantaje:

- Versatilitate ridicata;

- Personalizare complete;

- Respectarea retetelor traditionale si a metodelor de coacere;

- Eficienta ridicata.