Linia de briose si depozitare

Linia de briose si depozitare
Producator: TT ITALY
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

SECTIUNEA DE AMESTECARE TURBO

Echipamentul de mixare poate fi realizat in diferite dimensiuni, in functie de productivitatea necesara. Oferim doua sisteme de amestecare dedicate, unul pentru aluat si unul pentru crema. Mixerul turbo este conceput pentru a emulsiona si aerisi aluatul si crema cu ajutorul aerului, pentru a obtine densitatea specifica finala dorita.

Unitatea C.I.P. (Cleaning In Place) este proiectata pentru a spala si dezinfecta instalatiile de productie fara a fi nevoie de dezasamblare.

PULVERIZATOR DE ULEI PRESURIZAT

Masina conceputa pentru a unge cu precizie cavitatile produsului in tavile de copt.

DISPENSERUL AUTOMAT

Dispenserul automat este conceput pentru a distribui pahare de hartie/chese de orice tip si dimensiune. Un sistem de suflare si aspirare a aerului separa paharele/chesele si le plaseaza in pozitia dorita, fie direct in cavitatile tavii, fie pe transportor.

DEPOZITOR VOLUMETRIC CU PISTON

Depozitorul volumetric cu piston realizeaza o dozare extrem de precisa a aluatului, fie in tavi de copt, fie in pahare de hartie sau direct pe banda transportoare. Masina garanteaza un control constant al temperaturii si volumului aluatului, chiar si in cazul produselor aerate delicate. Combinarea Injectorului volumetric cu piston cu Turbo Mixer-ul asigura un control major asupra parametrilor de productie, ceea ce duce la o consistenta de neegalat a produsului final.

SECTIUNEA DE MANIPULARE A TAVILOR

Un sistem compus din transportoare, transferuri și curbe special concepute pentru a permite transferul tavilor de la o sectiune a liniei la alta, mentinand intotdeauna sincronizarea vitezelor si a spatiilor dintre tavi.

SECTIUNEA DE COACERE

In timpul sectiunii de coacere, prajitura este coapta perfect, controland in acelasi timp umiditatea interna a produsului. Cuptoarele impartite in diferite zone de coacere ofera un control complet asupra procesului de coacere a produsului final.

SECTIUNEA DE RACIRE

Turnul de racire realizeaza procesul de racire continua a prajiturilor in tavi. Deplasarea tavilor pe verticala diminueaza amprenta liniei.

Tunelul de răcire controleaza umiditatea produsului si prezenta bacteriilor in aerul interior cu ajutorul unui tratament UV activ. Spre deosebire de spiralele de racire, alinierea produsului este mentinuta, ceea ce faciliteaza operatiunile ulterioare, cum ar fi injectia de umplere.

INJECTOR VOLUMETRIC CU PISTON

Injectorul volumetric cu piston este conceput pentru a injecta cu precizie umpluturi lichide, vascoase sau aerisite in produse, in timp ce se afla in tavi. Solutiile noastre personalizate se adreseaza tuturor volumelor si formelor de productivitate. Masina garanteaza un control constant al temperaturii si volumului de umplere, chiar si in cazul produselor aerate delicate.

SECTIUNEA DE extragere din tavi

Aceste sisteme sunt special concepute pentru a scoate automat produsele din tavile de copt si a le plasa pe un transportor dedicat, mentinand sau reconfigurand alinierea produselor. O atentie deosebita este acordata la proiectarea capetelor lor, interschimbabile, adaptate pentru a manipula produsele aerate delicate, pastrand integritatea acestora.

Sistemul de extragere din tavi robotizat este aleas pentru productivitate ridicata.

ROBOT DECORATOR

Acest sistem de decorare, combinat cu Turbo Mixer-ul, permite un proces de decorare complet automat.

Robotul decorator este conceput pentru a reduce forta de munca in decorare si proiectat pentru a standardiza procesul.

SPALARE TAVI

Această masina spala si usuca eficient tavile goale, asigurand functionarea liniei in conformitate cu cele mai inalte standarde de igiena. Masina este special conceputa pentru operatiuni de economisire a apei si de reducere a risipei de energie.

UTILAJE AUTONOME

Injectorul volumetric cu piston glisant este proiectat pentru a injecta cu precizie umpluturi in produse in timp ce se deplaseaza pe banda transportoare.

Masina de topping este conceputa pentru a doza cu precizie toppingurile, in timp ce produsul se deplaseaza pe banda transportoare.

Compact Line este ideala pentru start-up-uri si poate fi usor convertita intr-o solutie industriala cu productivitate mai mare.