AFTC calculeaza in timp real cantitatea de drojdie naturala in rezervor si dozarea oricarui ingredient in timpul introducerii.
Avantaje:
- Fermentatorul va permite sa obtineti drojdie naturala reinnoita in mod constant cu o dozare controlata a apei si a fainii. Aceasta actiune prelungita ofera un efect relaxant aluatului de paine, facandu-l mai moale si mai elastic, reducand foarte mult efectul de intoleranta la drojdie;
- Datorita pH-metrului inclus, monitorizarea nivelului de aciditate al drojdiei permite un proces de fermentare precis si liniar. Acest echilibru controlat face ca aluatul de paine sa fie mai rezistent la mucegaiuri si bacterii;
- Adaptat la volumele de productie: atunci cand productia dorita este injumatatita, fermentatorul ofera o configuratie dinamica condusa de functia "half load" (jumatate de sarcina);
- Conserva drojdia in timpul pauzelor de productie. Software-ul include o functie inovatoare pentru conservare;
- Cicluri de fermentare non-stop;
- Datorita capacului detasabil, accesul la rezervor este total liber, simplifica orice operatiune de incarcare si curatare;
- Tehnologie de amestecare cu invertor: Masa de drojdie naturala prezinta proprietati chimice si fizice omogene datorita sistemului de amestecare alternative.
Temperatura de lucru: +2°C/+35°C
Tensiune: 230V-1-50Hz
Cantitate: 5 – 120 l