Cuptor tunel pentru pizza

Cuptor tunel pentru pizza
Denumire: TP
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Tip cuptor: Tunel
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptorul tunel pentru pizza - flexibilitate ridicata si eficienta mare la coacere.

Cuptorul este extrem de eficient energetic, silentios, compact si bine izolat, oferind o capacitate mare intr-un spatiu mic.

  Cuptoare de mare flexibilitate

Cuptoare cu banda, pentru coacere continua, fara ventilatie, proiectate sa functioneze in conditii optime pana la temperaturi de 400 °C.

Pizza se coace rapid, uniform, isi pastreaza aroma si se obtine o crusta crocanta, fara sa usuce umplutura. 

Sistemul constructiv, posibilitatea reglarii rapida a temperaturii, asigura o coacerea uniforma si obtinerea unor produse care se pot compara cu cele coapte in cuptoarele cu vatra.

Cuptorul este potrivit si pentru alte tipuri de produse, cum ar fi: placinte, paine, pita, dar si preparate pentru restaurante sau catering: hamburgeri, peste, hot dog etc.

Constructie modulara

Cuptorul tunel pentru pizza este proiectat in sistem modular. Astfel se pot adauga pana la trei module, suprapuse, pentru a creste capacitatea de productie.

Eficienta energetică ridicata

Cuptorul tunel pentru pizza este eficient din punct de vedere energetic datorita unei bune izolatii si incalzirii cu infrarosu. Temperaturile de incalzire de sus si de jos in cele doua zone ale cuptorului sunt controlate de patru senzori de temperatura. 

Panou de control inteligent

Panoul de comanda este usor de folosit si ofera utilizatorului control complet asupra intregului proces de coacere. Temperatura si timpul de coacere pot fi setate usor, fara trepte.

Silentios

 

Date tehnice

Suprafata de coacere: 0.34 - 2.44 mp

Temperatura max.: 400°C

Putere: 9.5 - 54 kW

Timp de coacere: 2 - 15 min