Cuptor tunel pentru pizza

Cuptor tunel pentru pizza
Denumire: TP
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Tip cuptor: Tunel
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptorul tunel pentru pizza - flexibilitate ridicată şi eficienţă mare la coacere

Cuptorul este extrem de eficient energetic, silențios, compact și bine izolat, oferind o capacitate mare într-un spațiu mic.

  Cuptoare de mare flexibilitate

Cuptoare cu bandă, pentru coacere continuă, fără ventilaţie, proiectate să funcţioneze în condiţii optime până la temperaturi de 400 °C.

Pizza se coace rapid, uniform, își păstrează aroma și se obține o crustă crocantă, fără să usuce umplutura. 

Sistemul constructiv, posibilitatea reglării rapidă a temperaturii, asigură o coacerea uniformă și obținerea unor produse care se pot compara cu cele coapte în cuptoarele cu vatră.

Cuptorul este potrivit şi pentru alte tipuri de produse, cum ar fi: plăcinte, pâine pita, dar şi  preparate pentru restaurante sau catering: hamburgeri, pește, hot dog etc.

Construcţie modulară

Cuptorul tunel pentru pizza este proiectat în sistem modular. Astfel se pot adăuga până la trei module, suprapuse, pentru a creşte capacitatea de producţie.

Eficienţă energetică ridicată

Cuptorul tunel pentru pizza este foarte eficient din punct de vedere energetic datorită unei bune izolație și încălzirii cu infraroșu. Temperaturile de încălzire de sus și de jos în cele două zone cuptor sunt controlate de patru senzori de temperatură. 

Panou de control inteligent

Panoul de comandă este ușor de folosit şi oferă utilizatorului control complet asupra întregului proces de coacere. Temperatura și timpul de coacere pot fi setate uşor, fără trepte.

Silențios

 

Date tehnice

Suprafaţa de coacere: 0.34 - 2.44 mp

Temperatura max.: 400°C

Putere: 9.5 - 54 kW

Timp de coacere: 2 - 15 min