Cuptor rotativ pentru panificatie, patiserie, cofetarie; pentru 3 carucioare

Cuptor rotativ pentru panificatie, patiserie, cofetarie; pentru 3 carucioare
Denumire: Seria V-Sveba
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Tip cuptor: Rotativ
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen din seria V sunt proiectate pentru uzul industrial. 

Cuptoare potrivite pentru brutariile profesionale, cu standarde ridicate in ceea ce priveste calitatea procesului de coacere.

Asigura o coacere perfecta pentru orice tip de produs de la specialitati de panificatie, produse cu maia sau de patiserie pana la delicatul macarons.

Avantaje:

Sistem de rotire in ambele sensuri, brevet Sveba-Dahlen - Sistemul patentat de alternare a sensului de rotatie in timpul coacerii, ofera produselor o coacere mai rapida, mai uniforma si mai eficienta din punct de vedere energetic.

Cantitate generoasa de aburi - Sistem de abur integrat, pogramabil, de mare capacitate. Permite reglarea cantitatii de abur eliberat. Asigura produselor luciu, volum crescut, crusta uniforma si crocanta. Seria V dispune de un sistem inteligent de abur foarte puternic si rapid, apreciat in randul brutarilor profesionisti din intreaga lume.

Flux de aer optimizat - Ofera aluatului o ventilatie uniforma si delicata la toate nivelurile si pe toata suprafata tavilor pentru produse cu mai mult volum, o coacere rapida, uniforma si economica. 

Eficiente si ergonomice

- Cuptoarele dispun de un sistem rapid de racire (ventilator) care aduce temperatura din interiorul cuptorului la o valoare mica in vederea pregătirii acestuia pentru un nou ciclu de coacere.

- Cuptoarele din seria V sunt echipate cu un sistem automat de oprire al rotatiei pentru carucior. Acest lucru faciliteaza extractia caruciorului din cuptor in momentul deschiderii ușii.

- Functia slow start permite o accelerare graduala a caruciorului, aceasta functie fiind necesara pentru produsele sensibile la miscari bruste si vibratii.

Panou de comanda inteligent - Usor de folosit, cu interfata clara si intuitiva. Permite functionalitati precum: controlul procesului de coacere, managementul retetelor, chiar si programarea pornirii automate a cuptorului.

Cuptoare rotative SVEBA-DAHLEN sunt echipamente robuste cu excelente rezultate de coacere - au o durata lunga de viata fiind realizate din materiale de inalta calitate. Ergonomice, usor de utilizat si curatat.

Caracteristici:

Temperatura maxima de coacere: 300 °C;
Capacitate: 3 carucioare cu 18 tavi 60x80 (V50) cm sau 60x40 (V30) cm;
Alimentare: gaz, ulei sau electric.