Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie, cofetarie. Pentru 3 cărucioare

Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie, cofetarie. Pentru 3 cărucioare
Denumire: Seria V-Sveba
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Tip cuptor: Rotativ
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen din seria V sunt proiectate pentru uzul industrial. 

Cuptoare potrivite pentru brutăriile profesionale, cu standarde ridicate în ceea ce privește calitatea procesului de coacere.

Asigură o coacere perfectă pentru orice tip de produs de la specialităţi de panificaţie, produse cu maia sau de patiserie până la delicatul macarons.

Avantaje:

Sistem de rotire în ambele sensuri, brevet Sveba-Dahlen - Sistemul patentat de alternare a  sensului de rotaţie în timpul coacerii, oferă produselor o coacere mai rapidă, mai uniformă și mai eficientă din punct de vedere energetic.

Cantitate generoasă de aburi - Sistem de abur integrat, pogramabil, de mare capacitate. Permite reglarea cantităţii de abur eliberat. Asigură produselor luciu, volum crescut, crustă uniformă şi crocantă. Seria V dispune de un sistem inteligent de abur foarte puternic și rapid, apreciat în rândul brutarilor profesioniști din întreaga lume.

Flux de aer optimizat - Oferă aluatului o ventilaţie uniformă și delicată la toate nivelurile şi pe toată suprafaţa tăvilor pentru produse cu mai mult volum, o coacere rapidă, uniformă și economică. 

Eficiente şi ergonomice

- Cuptoarele dispun de un sistem rapid de răcire (ventilator) care aduce temperatura din interiorul cuptorului la o valoare mică în vederea pregătirii acestuia pentru un nou ciclu de coacere.

- Cuptoarele din seria V sunt echipate cu un sistem automat de oprire al rotației pentru cărucior. Acest lucru facilitează extracția căruciorului din cuptor în momentul deschiderii ușii.

- Funcția slow start permite o accelerare graduală a căruciorului, această funcție fiind necesară pentru produsele sensibile la mișcări bruște și vibrații.

Panou de comandă inteligent - Uşor de folosit, cu interfaţă clară şi intuitivă. Permite funcţionalităţi precum: controlul procesului de coacere, managementul reţetelor, chiar şi programarea pornirii automate a cuptorului.

Cuptoare rotative SVEBA-DAHLEN sunt echipamente robuste cu excelente rezultate de coacere - au o durată lungă de viaţă fiind realizate din materiale de înaltă calitate. Ergonomice, uşor de utilizat şi curăţat.

Caracteristici:

Temperatură maximă de coacere: 300 °C;
Capacitate: 3 cărucioare cu 18 tăvi 60x80 (V50) cm sau 60x40 (V30) cm
Alimentare: gaz, ulei sau electric