Congelator cu soc termic pentru patiserie si gelaterie

Congelator cu soc termic pentru patiserie si gelaterie
Denumire: BCT
Producator: Gemm - Italia
Disponibil: in stoc
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Congelator cu soc termic care reduce rapid temperatura de baza a alimentelor: racire de la +90°C la +3°C si congelare de la +90°C la -18°C.

Avantaje:

-              Echipamentul ideal pentru reducerea rapida a tempereturii in miezul produselor pentru a asigura prospetimea si calitatea acestora;
              Structura realizata integral din otel inox, avand marginile si unghiurile interioare rotunjite permitand astfel usurinta in operatiunile de curatare si intretinere;
-              Racirea este garantata de un agregat frigorific puternic proiectat special pentru astfel de aplicatii;
-              Prevazut cu panou electronic de control digital ce afiseaza fazele ciclului de lucru si permite programarea usoara a modului de congelare, controlul ciclurilor de dezghetare si a sondei mobile
-              Gaz refrigerant: R452a
-              Sistem de decongelare cu gaz cald, automat sau manual.

Date tehnice

Capacitate 10/15 tavi   600 x 400  mm)
Capacitate vaschete: 12buc - lt 5 (360x160x12h)
Distanta intre tavi 67 mm
Productivitate de refrigerare/congelare:
+90 / +3 °C =  43 Kg  
+90 / -18 °C = 32 Kg
Putere maxima absorbita: 2,9 kW – 3.720W/ 50Hz/3ph
Puterea de refrigerare 3.720 W
Dimensiuni exterioare: 80 x 80 x 170 (h) cm/80 x 80 x 200 (h)