Linie automată pentru panificație de la Colbake

Data: 21.06.2023

Această linie este formată din divizor cu premodelare DR, dospitor static sau dinamic și stație de modelare a aluatului M70, fiind rezistentă, compactă și silențioasă, cu o performanță ridicată și posibilități de asamblare variate pentru a se adapta spațiului de producție.

Linia automată poate prelucra aluaturi cu hidratare ridicată, de până la maxim 65%, iar capacitatea de producție poate ajunge până la 2400 de bucăți de aluat/oră. Se utilizează pentru obținerea produselor de panificație de formă alungită precum: franzele, baghete, demi-baghete sau cornuri.

Cu ajutorul liniei automate pentru panificație de la Colbake se poate produce o gamă largă de produse, într-un spațiu limitat. Sistemul de încărcare al bucăților de aluat este prevăzut cu clapete motorizate în vreme ce sistemul de descărcare este reprezentat de o bandă transportatoare.

Echipamentele de la Colbake au dispozitive de protecție împotriva suprasolicitării mecanice sau electrice și sunt facil de utilizat datorită Panoului de Control Touch. Iar pentru o igienă riguroasă, liniile automate sunt prevăzute cu lămpi UV bactericide, având modul de uscare automată.

Citiți mai multe despre liniile automate dezvoltate de compania Colbake pe Arta Albă.

Gama completă de echipamente Colbake o găsiți aici.