Moară pentru grâu sau porumb

Moară pentru grâu sau porumb
Producator: Omas - Italia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Moară pentru făină, ideală pentru fabrici de pâine, patiserii sau paste.

Asigură măcinarea grâului, a secarei sau ale altor tipuri de cereale, în vedera obținerii făinurilor alimentare de calitate superioară.

Omas are capacitatea de a gestiona fiecare etapă din cadrul procesului de măcinare a cerealelor, cu scopul de a garanta calitatea maximă și constanța produsului finit în beneficiul consumatorilor. Omas asigură asistență și proiectare personalizată, în funcție de productivitatea dorită, caracteristici și spațiu.

     Caracteristici:

- Disponibile in diverse variante personalizate în functie de capacitate și spatiu.
- Capacitate minimă: 35 t/zi garu moale/dur și porumb. Pentru alte cereale, la comandă
- Coeficient maxim de extracție: 78%;
- Rată scăzută de deteriorare a amidonului.

Avantajele morilor OMAS:

REDUCEREA ENERGIE • PÂNĂ LA 70% REDUCERE CONSUM ENERGETIC ÎN SECȚIA DEMĂCINARE. Motoare cu angrenare directă de înaltă eficiență

TEHNOLOGIE OMAS KERS SYSTEM - Sistemul de măcinare conceput de OMAS, aduce o revoluție profundă în domeniul industriei de morărit, fiind un brevet la nivel mondial. Astfel, viteza de rotație a valțurilor și sensul de rotație se poate modifica simplu de la un panou de comandă, fără a mai fi nevoie de demontarea mecanismelor. Pentru prima dată în istorie, controlul valțurilor se realizează prin intermediul unor motoare cu inverter pe fiecare cilindru al valțului, fără angrenare prin curele cum se practică la morile tradiționale.

SIGURANȚĂ • Securitate absolută pentru operatori. Simplu de utilizat și de menținut de vreme ce rotorul este canelat direct pe axul cilindrului demăcinare. Prin construcție, părțile în mișcare au fost eliminate, astfel asigurând siguranța operatorului.

PRECIZIE • Sistem de detecție dinamică a presiunii OPS (Omas Pressure System) care afișează valoarea presiunii, oferind operatorului posibilitatea de a manipula datele • Distribuție precisă a presiunii pe cilindrii de măcinare, utilizând doar energia necesară

SILENȚIOZITATE • Reducere semnificativă a poluării sonore în secția de măcinare.

MENTENANȚĂ • 100% motoarele cu angrenare directă nu necesită nici un tip de mentenanță și nu sunt supuse uzurii. • Monitorizând funcționarea lor, în practică, nu există limite tehnice în fiabilitatea și durata de viață a acestora

CONSTRUCȚII MAI COMPACTE • Datorită sistemelor constructive adoptate de către Omas, suprafața utilă necesară morilor Omas se reduce substanțial.