Moara pentru grau sau porumb

Moara pentru grau sau porumb
Producator: Omas - Italia
Disponibil: la comanda
Capacitate minima: de la 35 t/zi
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Moara pentru faina, ideala pentru fabrici de paine, patiserii sau paste.

Asigura macinarea graului, a secarei sau ale altor tipuri de cereale, in vedera obtinerii fainurilor alimentare de calitate superioara.

Omas are capacitatea de a gestiona fiecare etapa din cadrul procesului de macinare a cerealelor, cu scopul de a garanta calitatea maxima si constanta a produsului finit in beneficiul consumatorilor. Omas asigura asistenta si proiectare personalizata, in functie de productivitatea dorita, caracteristici si spatiu.

     Caracteristici:

- Disponibile in diverse variante personalizate in functie de capacitate si spatiu.
- Capacitate minima: de la 35 t/zi grau moale/dur si porumb. Pentru alte cereale, la comanda.
- Coeficient maxim de extractie: 78%.
- Rata scazuta de deteriorare a amidonului.

Avantajele morilor OMAS:

REDUCEREA ENERGIEI • PANA LA 70% REDUCERE A CONSUMULUI ENERGETIC IN SECTIA DE MACINARE. Motoare cu angrenare directa de inalta eficienta.

TEHNOLOGIE OMAS KERS SYSTEM - Sistemul de macinare conceput de OMAS, aduce o revolutie profunda in domeniul industriei de morarit, fiind un brevet la nivel mondial. Astfel, viteza de rotatie a valturilor si sensul de rotatie se poate modifica simplu de la un panou de comanda, fara a mai fi nevoie de demontarea mecanismelor. Pentru prima data in istorie, controlul valturilor se realizeaza prin intermediul unor motoare cu inverter pe fiecare cilindru al valtului, fara angrenare prin curele cum se practica la morile traditionale.

SIGURANTA • Securitate absoluta pentru operatori. Simplu de utilizat si de mentinut de vreme ce rotorul este canelat direct pe axul cilindrului de macinare. Prin constructie, partile in miscare au fost eliminate, astfel asigurand siguranta operatorului.

PRECIZIE • Sistem de detectie dinamica a presiunii OPS (Omas Pressure System) care afiseaza valoarea presiunii, oferind operatorului posibilitatea de a manipula datele • Distributie precisa a presiunii pe cilindrii de macinare, utilizand doar energia necesara.

MENTENANTA • 100% motoarele cu angrenare directa, nu necesita niciun tip de mentenanta si nu sunt supuse uzurii. • Monitorizand functionarea lor, in practica, nu exista limite tehnice in fiabilitatea si durata de viata a acestora.

CONSTRUCTII COMPACTE • Datorita sistemelor constructive adoptate de catre Omas, suprafata utila necesara morilor Omas se reduce substantial.