DESCOPERIȚI UNIVERSUL NOVA PAN!

Vă invităm să explorați o lume a profesionalismului și a tehnologiilor avansate puse în slujba Artei Albe.

Tot ce vă doriți în materie de morărit, panificație, patiserie și cofetărie este posibil în universul NOVA PAN.

 

SOLUŢII PROFESIONALE


Fie că sunteți în căutare de echipamente profesionale sau industriale pentru brutăria, patiseria sau cofetăria dvs., fie că aveți nevoie de asistență tehnică promptă, piese de schimb sau consumabile, fie că sunteți în căutare de soluții de ambalare, fie că intenționați să vă dotați spațiul de producție cu cele mai performante dispozitive, ustensile și accesorii, vă stăm la dispoziție.

 

RESPECTĂM TRADIȚIA, ADUCEM INOVAȚIA

Povestea companiei NOVA PAN a început în anul 2001. De-a lungul anilor, am acumulat experienţă, am învăţat din greşeli, ni s-au alăturat colegi noi, am investit și inovat în permanență. În prezent, NOVA PAN cuprinde mai multe divizii specializate în vânzări echipamente și piese de schimb, asistenţă tehnică, integrare de linii industriale cu diferite grade de automatizare, producţie clipband, vânzări ustensile şi accesorii, astfel ca dvs. să beneficiați de cele mai bune și prompte servicii.

 

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Vă oferim servicii de mentenanță și service 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an, atât în garanție, cât și în postgaranție. Tehnicienii noștri sunt instruiţi periodic la firmele producătoare, pregătiți să facă față oricărei situații și gata să intervină oricând este nevoie.

De asemenea, asigurăm pentru dumneavoastra proiectarea, transportul, montajul, punerea în funcţiune a echipamentelor pentru morărit, panificație, patiserie sau cofetărie și instruirea personalului ce va deservi aceste echipamente.

Descopera AICI mai multe detali

 

PROIECTE REALIZATE

Am colaborat cu peste 1.300 de companii din domeniile morăritului, panificației, patiseriei sau cofetăriei.

Proiectele realizate ne-au îmbogățit cu experiență și ne-au adus încrederea partenerilor noștri.

Vezi AICI cateva dintre proiectele realizate de echipa Nova Pan