Clipband - primul produs marca NOVA PAN

Clipband - Inchide ambalajul simplu si rapid

     Estetica ambalarii produselor este în prezent un factor esential in decizia de cumparare. De aceea, consideram ca ambalajele inchise cu ajutorul clipband-ului, aduc produsului un plus de valoare si imagine.

     Acesta este argumentul care ne-a determinat sa venim pe piata cu un nou produs care sa intregeasca oferta dedicata clientilor nostri: brutari, patiseri, cofetari. Un produs pe care sa il producem chiar noi. Astfel, putem afirma cu mandrie ca am obtinut primul produs marca NOVA PAN si mai mult de atat, suntem unicul producator de CLIPBAND din Romania si al saselea din Europa.

     CALITATEA este litera de lege in NOVA PAN, iar pentru CLIPBAND nu s-a facut rabat. Clipbandul este produs pe o linie moderna si performanta, fiecare lot este atent verificat din punct de vedere calitativ si testat prin sondaj pe masinile noastre de clipsat, respectandu-se normele de trasabilitate ale materiei prime si ale produsului finit.
     Oferim clientilor nostri preturi competitive, Clipband la rola, la kilogram sau pretaiat, o gama variata de culori chiar si pentru cantitati mai mici, solutii atat pentru ambalaje suple si gramaje mici (model CB 06), cat si pentru produsele de gramaj mare sau ambalaje mai robuste (model CB 07).