Ideale pentru fabrici de panificatie, patiserie cu capacitati mari de productie.
Avantaje:
- Reducerea la minim a cheltuielilor cu personalul datorita eliminarii manipularii materiei prime;
- Costuri scazute prin achizitia fainii vrac comparativ cu cea livrata la sac;
- Posibilitatea controlului cantitativ al ingredientelor la receptie;
- Gestionarea eficienta si precisa a materiilor prime;
- Pastrarea igienei conform normelor sanitare si eliminarea pierderilor;
- Posibilitatea urmaririi trasabilitatii materiilor prime si a produsului finit;
- Calitate si fiabilitate in functionare cu costuri minime pentru intretinerea instalatiei;
- Posibilitatea selectarii retetei dorite prin intermediul panoului de comanda cu Touch Screen.
Formate din:
- Silozuri interioare sau exterioare
- Sisteme de cantarire
- Sisteme de cernere
- Buncare de dozare fainuri, zahar si alte microingrediente pulverulente
- Soft de gestiune
- Panou de comanda cu Touch Screen
- Preparare, stocare, dozare maiele lichide si solutie de sare;
- Emulsionare, stocare si dozare drojdie;
- Topire, stocare si dozare grasimi;
- Sisteme dozare unt, margarina sau alte tipuri de grasimi solide.
Industrii tinta:
Alimentara,
Farmaceutica,
Chimica,
Hrana animale,
Plastic,
Hartie