Spirale racire paine

Spirale racire paine
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Datorita versatilitatii lor, sistemele de racire tip camera pot fi instalate in orice pozitie pentru optimizarea spatiului disponibil.

Racirea fortata este ideala pentru aplicatii care necesita conditii de igiena maxima sau in cazul in care produselor calde care necesita o racire rapida.

In functie de curba de temperatura a produsului, camerele de racire pot fi izolate sau nu si cuprind sisteme eficiente de circulare fortata a aerului. 

Sistemele de racire, potrivite pentru racirea chiar si transportul produselor in cazul productiilor industriale.

   Avantaje:
- Timpi redusi de racire ai produselor - doar 40 - 100 minute pentru a atinge temperatura optima pentru feliere 27 - 30°C în miez;
- Necesita spatii restranse - spirala exploateaza la maxim inaltimea spatiului in care este amplasata, amprenta la sol fiind scazuta;
- Organizarea eficienta a fluxului de productie;
- Igiena superioara - procesul are loc intr-un mediu inchis, usor de controlat si igienizat. Aerul care patrunde in spirala este filtrat, iar, elementele aflate în contact cu produsul sunt din otel inoxidabil sau plastic alimentar.
- Ergonomie in exploatare - fortele de frecare sunt infime, astfel, utilizarea uleiului pentru lubrifiere este aproape inexistenta.