Spirale pentru congelare

Spirale pentru congelare
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Camere de congelare cu spirale pentru transportul produsului

Potrivite pentru congelarea produselor individuale sau la pachet. care pot fi transportate pe benzi: paine, pizza, produse de patiserie, fructe de mare, legume, fructe etc.

Procesul de congelare are loc în interiorul camerelor prevazute cu pereţi izolatori, a caror grosime depinde de temperatura interna necesara.

Camerele de racire sunt dotate cu unităţi evaporatoare corespunzătoare care conferă un schimb termic corect directionat pentru  o congelare rapida, asa incat produsul sa isi pastreze caracteristicile.

   Avantaje:
- Necesita spatii restranse - spirala exploateaza la maxim inaltimea spatiului in care este amplasata, amprenta la sol fiind scazuta;
- Organizarea superioara a fluxului de productie;
- Igiena superioara - procesul are loc intr-un mediu inchis, usor de controlat si igienizat. Aerul care patrunde in spirala este filtrat, iar, elementele aflate în contact cu produsul sunt din otel inoxidabil sau plastic alimentar.
- Ergonomie in exploatare - fortele de frecare sunt infime, astfel, utilizarea uleiului pentru lubrifiere este aproape inexistenta.