Spirale pentru congelare

Spirale pentru congelare
Disponibil: la comanda
Anunta-ma cand produsul este:

Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Camere de congelare cu spirale pentru transportul produsului

Potrivite pentru congelarea produselor individuale sau la pachet. care pot fi transportate pe benzi: paine, pizza, produse de patiserie, fructe de mare, legume, fructe etc.

Procesul de congelare are loc în interiorul camerelor prevazute cu pereţi izolatori, a caror grosime depinde de temperatura interna necesara.

Camerele de racire sunt dotate cu unităţi evaporatoare corespunzătoare care conferă un schimb termic corect directionat pentru  o congelare rapida, asa incat produsul sa isi pastreze caracteristicile.

   Avantaje:
- Necesita spatii restranse - spirala exploateaza la maxim inaltimea spatiului in care este amplasata, amprenta la sol fiind scazuta;
- Organizarea superioara a fluxului de productie;
- Igiena superioara - procesul are loc intr-un mediu inchis, usor de controlat si igienizat. Aerul care patrunde in spirala este filtrat, iar, elementele aflate în contact cu produsul sunt din otel inoxidabil sau plastic alimentar.
- Ergonomie in exploatare - fortele de frecare sunt infime, astfel, utilizarea uleiului pentru lubrifiere este aproape inexistenta.