Desertul este format din următoarele componente:
Paharepentru desert
Jeleu Prosecco
Cremă de zmeură
Mousse ciocolată albă
Crumble de migdale (Granule crocante din Aluat fraged)
Jeleu Prosecco
Ingrediente:
125 g – Prosecco (vin spumant)
75 g – Zahăr
10 g – Gelatină
50 g – Apă
100 g – Apă
250 g – Prosecco
125 g – Zmeură
Cremă de zmeură
Ingrediente:
300 g – Pulpă de zmeură
90 g – Zahăr
90 g – Gălbenuş de ou
110 g – Ouă întregi
110 g – Unt
4 g – Gelatină
20 g – Apă
Mousse (Spumă) de ciocolată albă
Ingrediente:
1145 g – Lapte
1200 g – Ciocolată albă
5,5 g – Gelatină
26 g – Apă
220 g – Frişcă bătută
Crumble de migdale (Granule crocante din Aluat fraged)
Ingrediente:
75 g – Unt
10,5 g – Sare
75 g – Făină (pentru biscuiţi)
75 g – Zahăr
75 g – Făină de migdale
Rețetă oferită de Pastry Chef Riccardo Magni.
Rețeta completă se regăsește pe site-ul Arta Albă.