Desertul este format din:
Mousse de Ciocolată Neagră
Ingrediente:
250 g – Frișcă naturală
260 g – Ciocolată Neagră Belcolade – Selection Noir 55%
250 g – Frișcă semibătută
Mousse de Ciocolată Albă
Ingrediente:
250 g – Frișcă naturală
410 g – Ciocolată Albă Belcolade – Selection Blanc 29,5%
20 g – Unt de Cacao Belcolade
350 g – Frișcă semibătută
Mousse de Ciocolată cu Lapte
Ingrediente:
250 g – Frișcă naturală
420 g – Ciocolată cu Lapte Belcolade – Selection Lait 35,5%
350 g – Frișcă semibătută
Jeleu de Zmeură
Ingrediente:
50 g – Zahăr
6 g – Pectină NH
225 g – Piure de zmeură
40 g – Sirop de Glucoză
10 g – Suc de lămâie
Spongecake cu Fistic
Ingrediente:
320 g – Praline de fistic
250 g – Albuș
150 g – Gălbenuș
40 g – Făină
Cremeux cu Fistic
Ingrediente:
55 g – Gelatină 200 Bloom
50 g – Lapte
165 g – Frișcă lichidă
25 g – Gălbenuș
130 g – Ciocolată Albă Belcolade – Selection Blanc 29,5%
100 g – Pastă de fistic (Praline Pistachio 52% Patis France)
Compot de Lychee (Lici) și Trandafir
Ingrediente:
150 g – Piure de Lychee
125 g – Zahăr
71 g – Pectină
10 g – Lichior de Trandafiri
Rețetă oferită de Artisan Patissier-Chocolatier, Ciprian Zobuian.
Rețeta completă se regăsește pe site-ul Arta Albă.