Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile materii prime) pentru brutării, patiserii, cofetării, ciocolaterii și gelaterii.
Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.
Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.
Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.
Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.
Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.
Soluția optimă pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.
Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.
Nova Pan Group oferă soluții profesionale pentru morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.
© 2023, Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.
• Aluat
• Topping
Ingrediente:
0012 gr – șofran
200 ml – lapte
00002 – ouă
050 gr – unt topit
500 gr – făină albă
010 gr – semințe măcinate de cardamon
100 gr – zahăr pudră
2,5 gr – sare
007 gr – drojdie uscată cu acțiune rapidă
Ingrediente:
45 gr – fulgi de migdale
40 gr – zahăr granulat
15 ml – rom
15 gr – bucațele de mango confiat
Pentru glazură:
1 gălbenuș
15 ml – apă