Parteneriat încheiat între NOVA PAN SRL și TT ITALY SPA

 

Stimate colaborator,

Vă informăm cu privire la noul parteneriat încheiat între NOVA PAN SRL și TT ITALY SPA - companie cu renume în domeniul producerii de prajituri și checuri la nivel industrial.

Scopul principal al acestui parteneriat este de a vă sprijini și de a vă ajuta în toate fazele unui proiect. De la crearea conceptuală a acestuia, simularea liniei finale și până la dezvoltarea executivă, asigurând realizarea produsului final solicitat.

Inspirată de principiile de producție lean, cultura noastră ne determină să dăm valoare serviciilor noastre prin optimizare și calitate. Oferim clienților noștri cele mai avansate tehnologii și echipamente pentru prăjituri în straturi, rulouri elvețiene, multistrat și torturi. În plus oferim asistență constantă, atât la distanță, cât și la fața locului, de la conceperea liniei până la punerea în funcțiune.

La elaborarea proiectului dumneavoastră, vom acorda o atenție deosebită pentru următoarele:

 • utilizarea optimă a ingredientelor;
 • îmbunătățirea timpilor de operare;
 • utilizarea optimă a resurselor umane;
 • igienizare rapidă și eficientă a echipamentelor;
 • reducerea pierderilor.

                                                

 

Gama noastră include linii automate, semiautomate de pandișpan și prăjituri, acoperind posibilități infinite pentru produsul dumneavoastră final. Fie că este vorba de linii la cheie sau de linii suplimentare, TT Italy proiectează și produce soluții pentru prăjituri adaptate la cerințele dumneavoastră de productivitate și spațiu.

Utilajele TT Italy sunt concepute să dureze în timp, datorită materialelor și componentelor de calitate superioară, designului și construcției de ultimă generație dar și gradului de specializare înalt pe care îl deținem în acest domeniu. Pe lângă aceste avantaje  echipamentele noastre  vă asigură:

 • ușurința în utilizare;
 • costuri de producție scăzute;
 • pierderi de produs minime;
 • mentenanța facilă;
 • reziduuri puține;
 • în final obținerea unui produs finit de înaltă calitate.

 

Principala noastră tehnologie de bază este Turbo Mixer, concepută pentru a emulsiona și/sau aerisi prin injectarea de aer sub presiune sau azot, cremele și aluaturile cu consistență moale, controlând în mod constant și precis densitatea dorită a produsului finit.

Datorită sistemului său cu răcire dublă, structurii monobloc și a știfturilor sculptate prin electroeroziune ale capului Turbo, acesta garantează rezultate consistente, asigurând un proces de amestecare continuă monitorizat digital și complet automat. Turbo Mixer TT asigură un control complet asupra parametrilor procesului, permițând o amestecare continuă într-un sistem continuu, cu reducere a timpului de oprire și fără intervenția omului.

Oferim clienților noștri: consultanță de proiect, echipamente de ultimă generație personalizate, precum și dezvoltarea de rețete produse de către echipa noastră de tehnologi alimentari, TT LAB. Cu peste 80 de linii industriale de prăjituri puse în funcțiune, TT LAB valorifică un know-how profund pe piața globală a ingredientelor, oferind clienților servicii de cercetare și dezvoltare de produse. Fie că este vorba de refacerea unei rețete sau de dezvoltarea unui nou produs, principalul obiectiv al TT LAB este de a sprijini clienții și de a găsi soluția potrivită, în conformitate cu obiectivele lor specifice. Prin urmare, ne propunem să stabilim o relație cu clientul pornind de la studiul și dezvoltarea produsului dorit de acesta și, ulterior, proiectăm și fabricăm o linie de prăjituri industriale personalizate.

 

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, dacă aveți nevoie de informații suplimentare.

 

Distinse salutări,

Marius Costea – Director Vanzari