Masini de divizat si modelat rotund, manuale

Descriere

Masini de divizat si modelat rotund, manuale - ideale pentru brutarii, patiserii si pizzerii, in vederea obtinerii de bucati de aluat cu forma rotunda.

Asigura presarea, taierea si modelarea rotund a aluatului fara a distruge structura glutenica a acestuia.

Avantaje:

- Datorita usurintei cu care se realizeaza ciclul de lucru, se obtin produse de calitate, intr-un timp foarte scurt,
- Capul masinii este construit din fonta, iar cutitele sunt realizate din otel inoxidabil,
- Structura masinii este realizata din otel vopsit, iar platoul pe care sunt asezate bucatile de aluat este din polietilena alimentara,
- Reglarea cursei se efectueaza in functie de greutatea bucatilor de rotunjit,
- Masina este montata pe roti si este prevazuta cu picioruse de sprijin antivibrante,
- Capul masinii se indeparteaza usor fiind astfel usor de curatat.

 

Date tehnice

Nr. 
diviziuni

Gramaj divizat (gr)

Productivitate max.
(buc/h)

11

180 - 500

1300

15

150 - 360

1800

18

120 - 280

2100

22

60 - 220

2600

30

40 - 135

3600

36

34 - 110

4300

30s

25 - 90

3600

52

12 - 40

6200