Tip divizare:
Capacitate max. aluat (kg):
Gramaje (g):
Prese manuale - utilizate in brutarii, patiserii, covrigarii si pizzerii - pentru portionarea aluat in forma dreptunghiulara, cu gramaj uniform.
Avantaje:
- Impart aluatul in bucati perfect egale
- Partea masinii care intra in contact direct cu aluatul este confecţionata din otel inoxidabil si nylon alimentar
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, pentru a impiedica supraincalzirea uleiului sau a motorului
- Dotate cu buton pentru curatarea cutitelor
Nr. Div. |
Gramaj divizat (g) |
Capaci-tate (kg) |
Prod. max. |
Presa dreptunghiulara SQM |
|||
20 |
80 - 350 |
7 |
1200 |
42 |
40 - 170 |
7 |
1200 |
Presa rotunda STM |
|||
20 |
150 - 550 |
11 |
1200 |
Presa hexagonala SEM |
|||
19 |
90 - 300 |
6 |
1200 |
37 |
30 -130 |
5 |
2200 |
37 |
45 - 160 |
6 |
2200 |