Linie de prajituri cu blat pufos

Linie de prajituri cu blat pufos
Producator: TT ITALY
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

SECTIUNEA TURBO MIXER

Echipamentul de mixare poate fi realizat in diferite dimensiuni, in functie de productivitatea necesara. Sunt doua sisteme de amestecare dedicate, unul pentru pandispan si unul pentru crema. Mixerul turbo (TT Italy Coolwhipper) este conceput pentru a emulsiona si aera aluatul si crema, pentru a obtine densitatea specifica finala dorita.

Unitatea C.I.P. (Cleaning In Place) este proiectata pentru a spala si dezinfecta instalatiile de productie (turboamestecatoare) fara a fi nevoie de dezasamblare.

SECTIUNEA DE PRECOACERE

Depozitorul cu role creeaza un strat de aluat depus direct pe banda cuptorului. Turnarea aluatului poate fi reglata atat in latime, cat si in grosime.

SECTIUNEA DE COACERE

Cu tehnologia de decorare inainte de coacere, produsele pot fi personalizate. Se alege culoarea si modelul de decorare.

Cuptoarele ciclotermice sunt cea mai buna solutie. Acest tip de cuptor combina puterea si controlul pentru a coace perfect blatul pufos al prajiturilor, controland in acelasi timp umiditatea interna a produsului.

SECTIUNEA DE RACIRE

Banda de racire va permite sa raciti blatul pufos, mentinand in acelasi timp sub control umiditatea produsului, datorita benzii de transport din otel inoxidabil.

SECTIUNEA DE LUCRU

Sistemul de taiere longitudinal este alcatuita dintr-un arbore din otel inoxidabil care sustine lamele de taiere. Lamele rotative taie blatul in sens longitudinal. Latimea taieturilor se modifica in functie de produsul final care urmeaza sa fie realizat.

Aceasta masina este conceputa pentru a doza siropul - pe baza de alcool sau fara alcool - pe foaia de blat dupa taierea longitudinala. Siropul va da aroma si umiditate produsului final.

Distribuitoarele de crema si dulceata sunt realizate la comanda in functie de produsul final. Dozatorul este conceput pentru a regla dozajul in mod omogen.

Rulourile de blat pufos sunt fabricate in doua versiuni, una pentru rulouri mari si una pentru rulouri mini. Numarul de ustensile pentru rolele de productie variaza in functie de numarul de randuri care vor fi produse in functie de latimea bancului de lucru. Fiecare grup de laminare are un servomotor dedicat pentru a controla perfect viteza de laminare si pentru a controla in mod constant productia.

Uneltele pentru producerea prajiturilor cu doua straturi sunt realizate din:

- un post de lucru cu pluguri pentru rasturnarea blatului;

- o statie de lucru cu ghidaje laterale pentru a alinia cele doua foi in straturi;

- o statie de lucru finala pentru reglarea grosimii tortului finit.

Prajiturile in straturi de tip familial, sunt formate cu ajutorul unei configuratii speciale de transportoare de suprapunere. Fiecare transportor va ghida foaia de blat pe poziția sa finala.

Unealta de formare Girella este o zona de lucru dedicata pentru a produce „girella”. Un dispozitiv specific cu role rostogoleste foaia de blat transversal fata de linie, creand o rola lata cat dimensiunea prajiturii. Dupa laminare, o unealta special conceputa separa prajiturile taiate si depune produsul finit pe transportor.

Prajiturile cu trei straturi se realizeaza cu ajutorul unor parti speciale si a unor transportoare de suprapunere.

Fazele de lucru sunt:

- crearea primei prajituri cu strat dublu cu umplutura de crema;

- suprapunerea primului strat dublu peste un alt strat de tort cu crema pe el;

- dimensionarea produsului final.

SECTIUNEA DE TAIERE

Sistemul de taiere transversala este disponibil in diferite dimensiuni, iar dimensionarea este strict legata de latimea liniei. Coborarea cutitelor si urmarirea produsului sunt actionate de motoare fara perii.

Caracteristica care distinge sistemul de taiere cu ultrasunete este modul in care taie produsele cu cantitati mari de crema. Sistemul, de fapt, evita deteriorarea produsului in timpul fazei de taiere, folosind vibratii ultrasonice.

SECTIUNEA DE ACOPERIRE / DECORARE

Masina de acoperire VA MODEL are un design modular si poate varia de la 600 pana la 1200 mm in latime.

Masina de decorat cu ciocolata TE MODEL are un design modular si poate avea diferite lungimi, de la 600 la 1200 mm.