Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile materii prime) pentru brutării, patiserii, cofetării, ciocolaterii și gelaterii.
Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.
Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.
Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.
Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.
Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.
Soluția optimă pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.
Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.
Nova Pan Group oferă soluții profesionale pentru morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.
© 2023, Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.
Ingrediente pentru 30 baghete
- 6 kg. faina alba
- 100 gr. sare
- 150 gr. drojdie
- 5,25 kg apa calda
Mod de preparare
- 1/2 din faina cernuta, sarea, apa si drojdia se amesteca si se lasa la dospit.
- Abia dupa ce compozitia isi tripleaza volumul, se adauga restul de faina si se malaxeaza.
- Aluatul obtinut se divizeaza si se modeleaza, formand filoane subtiri cu o lungime de 30-35 cm.
- Dospire.
- Crestare
- Coacere la 230° C, timp de 20 - 25 min. + abur.