• PAINE SAN FRANCISCO CU MAIA

    PAINE SAN FRANCISCO CU MAIA

    Paine cu miez moale şi crusta crocanta. Se va pastra bine cateva zile.Pentru 20 buc. paini rotunde PENTRU ALUATUL ‘'DE INCEPUT''- 500 g faina integral de grau- chimion macinat- 150 ml lapte- 150 - 300 ml apa PRIMA IMPROSPATARE- 300 ml apa- 1.150 g faina integrala A DOUA IMPROSPATARE-    600 ml apa- 1.150 ...

    Citeste mai departe »
  • Baghete frantuzesti

    Baghete frantuzesti

    Ingrediente pentru 30 baghete - 6 kg. faina alba - 100 gr. sare - 150 gr. drojdie - 5,25 kg apa calda Mod de preparare - 1/2 din faina cernuta, sarea, apa si drojdia se amesteca si se lasa la dospit. - Abia dupa ce compozitia isi tripleaza volumul, se adauga restul de faina si se malaxeaza. - Aluatul ...

    Citeste mai departe »
  • Tarta de castane cu vanilie

    Tarta de castane cu vanilie

    Ingrediente - Pudra/praf de migdale - 1 kg- Unt - 1 kg- Zahar pudra - 1 kg- Praf de budinca de vanilie - 50gr- Oua - 10    Mixati zaharul pudra si praful de migdale cu untul inmuiat, adaugati praful de budinca de vanilie si ouale.   Realizati un blat subtire de pandispan ...

    Citeste mai departe »