Dulap pentru dospire controlata

Descriere

Dospitoarele cu dospire controlata sunt proiectate pentru a optimiza intreg ciclul de dospire al produselor.

Controleaza si programeaza temperatura, umiditatea si timpul de dospire. Astfel, dulapurile cu controlul dospirii permit mentinerea produsului in faza de conservare, la rece, si apoi trecerea la faza propriu-zisa de dospire, la momentul optim asa incat produsul sa fie gata de pus in cuptor exact in momentul in care brutarul ajunge la serviciu.

- Constructie monobloc realizata integral din otel inox AISI 304 18/10, cu izolatie poliuretanica de inalta densitate,
- Muchiile interioare ale dulapului sunt rotunjite pentru o mai buna circulatie a aerului, dar si pentru usurinta in curatare si intretinere,
- Usa este prevazuta cu garnituri magnetice incastrate, ce se pot substitui cu usurinta,
- Camera interioara este astfel proiectata si conceputa incat sa asigure o circulatie uniforma si continua a fluxului de aer,
- Panoul de comanda si control cu TOUCH SCREEN 5" este usor de utilizat si permite programarea fazelor de dospire, conservare si mentinere a umiditatii, pentru o perioada de 6 zile si memorarea a 10 cicluri de lucru distincte,
- Umiditatea este produsa prin intermediul unui generator de vapori, controlabil si programabil de la panoul de comanda,
- Sistemul de refrigerare garanteaza o temperatura interna uniforma, nivel optim de umiditate, precum si un consum redus de energie
In articolul  "Dospirea controlată, un ajutor în orice brutărie" din Arta Alba gasiti mai multe detalii despre avantajele utilizarii acestor echipamente 

 

Date tehnice

- Capacitate: 20  / 40 de tavi cu dimensiunea de 60x40 cm.
- Prevazut cu 20 de ghidaje pentru tavi.
- Gama de temperatura: -10ºC / +35ºC.
- Agent frigorific utilizat: R290
- Umiditate controlata: 65 - 90rH%