Cine suntem

 

 

Nova Pan este Compania care, inca de la infiintare, s-a preocupat sa ofere pe piata din Romania un serviciu tehnic de calitate. Astfel, de-a lungul anilor si pana in prezent, in echipa Nova Pan si-au gasit locul oameni cu experienta si cu dorinta permanenta de a se dezvolta. Nova Pan asigura o gama variata de echipamente patiserie, echipamente panificatie, echipamente cofetarie, produse de inalta calitate.

Astazi Departamentul Tehnic, coordonat de domnul Siegfried Kloyber, efectueaza montaje nu numai in Romania ci si in alte tari ale lumii, in colaborare cu furnizorii nostri de Linii Industriale. Am efectuat montaje: din Brazilia, la cel mai mare producator de paine din lume - Compania Bimbo, pana in Rusia si din Congo pana in Suedia. Fiecare noua Linie montata reprezinta pentru noi o noua provocare, iar fiecare provocare reprezinta o noua experienta.

 

 

 

Obiectivul Nova Pan

Progresul unei companii se poate realiza doar prin vointa oamenilor din interior, aceea de a invata si a se perfectiona continuu. Echipa Nova Pan a acceptat orice provocare, a infruntat orice dificultate, a invatat din erori, devenind o Echipa performanta, cu dorinta de a merge mai departe, considerand ca fiecare experienta inseamna progres.

Obiectivul nostru este: Fiecare client Nova Pan sa devina un partener Nova Pan pe termen lung.  

 

Ce oferim?

De-a lungul timpului, exigenta fiecarui client ne-a dat un imbold in plus de a deveni mai exigenti cu noi insine si de a lucra din ce in ce mai precis, conform unor proceduri interne bine stabilite.
In prezent, putem afirma ca oferim tuturor clientilor un mod de lucru profesionist.

 

Consultanta de specialitate

Avand instalate in Romania peste 5.000 de echipamente, colegii nostri din Departamentul de Vanzari au experienta de a propune partenerilor nostri, solutii viabile.

 

 

           

 Proiectare in 2D si/sau 3D

 

Garantia alegerii celor mai bune solutii tehnice se poate obtine numai in baza intocmirii unui set de proiecte detaliate, proiecte pe care le executam in 2D si/sau 3D, acestea avand la baza consultarile cu partenerii nostri externi si exigentele partenerilor nostri finali.

 

 

 

       

Verificarea / Testarea echipamentelor inainte de livrare

 

Inainte de a fi livrate, toate echipamentele sunt verificate si supuse unor noi teste, de catre tehnicienii care vor efectua montajul.

 

 

 

 

 

Transportul echipamentelor

 

Compania Nova Pan asigura transportul echipamentelor, gratuit, oriunde in Romania.

 

 

 

     

Instalarea echipamentelor si instruirea personalului operator

 

Inainte de livrarea echipamentelor contractate, Seful de Montaj, dl. Liviu Poteras, Va va contacta pentru a stabili, impreuna, necesarul de utilitati conform proiectului si perioada desfasurarii montajului. Pe intreaga durata a montajului, tehnicienii sunt in permanenta supervizati de Seful de Montaj. La final, in cazul unor Linii complexe, Seful de Montaj va fi prezent la fata locului pentru punerea in functiune si instruirea personalului care va lucra cu Linia / Echipamentele instalate.

 

 

 

 

     

Service si mentenanata in perioada de garantie si post-garantie

                                         24 h din 24 h / 365 de zile din 365

 

Responsabilii Service, dl. Cristian Bolgiu şi Gabriel Alenei, in baza experientei indelungate, preiau apelurile dvs. incercand sa rezolve problema survenita, in cel mai scurt timp posibil.

 

 

 

     

Cursuri si demonstratii tehnologice

 

Nova Pan si Cofetarul Istet (brandul Nova Pan pentru accesorii si ustensile de lucru) organizeaza Cursuri si Demonstratii in Laboratorul complet utilat cu echipamente de ultima generatie, existent la sediul nostru din Brasov, oferind tuturor celor interesati informatii din domeniu, ajutandu-i astfel sa-si creasca nivelul de specializare sau pregatire profesionala.

Iar gama completa de ustensile si accesorii poate fi vizualizata in magazinul online www.cofetarulistet.ro, sau la  la sediul Nova Pan din Brasov, str. Poienelor 2A