Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie. Capacitate 6 tavi

Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie. Capacitate 6 tavi
Denumire: Seria S-Sveba
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen cu 6 tăvi, model SR120, sunt soluţia ideală pentru coacerea optimizată direct în spaţiul de vânzare.

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen cu 6 tăvi model SR120 sunt cuptoare robuste de înaltă performanţă cu excelente rezultate de coacere. Asigură o coacere perfectă pentru orice tip de produs de la specialităţi de panificaţie, produse cu maia sau de patiserie până la delicatul macarons. 

Avantaje:

Sistem de rotire în ambele sensuri, brevet Sveba-Dahlen - pentru o coacere mai rapidă, mai uniformă și mai eficientă din punct de vedere energetic.

Cantitate generoasă de aburi - Sistem de abur integrat, programabil, de capacitate mare. Permite reglarea cantităţii de abur eliberat. Asigură produselor luciu, volum crescut, crustă uniformă şi crocantă.

Flux de aer optimizat - Permite o ventilaţie uniformă și delicată care asigură produse cu mai mult volum, o coacere rapidă, uniformă și economică. 

Eficienţă energetică ridicată - Cuptoarele sunt prevăzute cu funcţii de economisire a energiei: stingerea automată a iluminării, reglarea vitezei ventilatorului, sisteme de izolaţie cu pierderi minime de căldură, uşă prevăzută cu geam dublu termorezistent etc.

Panou de comandă inteligent - Uşor de folosit, cu interfaţă clară şi intuitivă. Permite funcţionalităţi precum: managementul reţetelor, programare săptămânală, "jumătate de carucior", "produse delicate", retete reprogramate.

Cuptoare robuste cu excelente rezultate de coacere - Cuptoarele SVEBA-DAHLEN au o durată lungă de viaţă fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate. Uşor de curăţat, prevăzute cu roţi pentru o manipulare facilă.

Date tehnice
  • Temperatură maximă de coacere: 300 °C;
  • Capacitate: 6 tăvi 60x40 cm; 
  • Alimentare: electrică
  • Greutate maximă aluat: 18 kg;
  • Putere electrică: 14,3 kW;
  • Consum mediu: 8,6 kW/h;
  • Modelele SRP sunt echipate cu dospitor