Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie

Cuptor rotativ, pentru panificatie, patiserie
Denumire: Seria S-Sveba
Producator: Glimek - Sveba Dahlen - Suedia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen cu 6 tavi, model SR120, sunt solutia ideala pentru coacerea optimizata direct in spatiul de vanzare.

Cuptoarele rotative Sveba Dahlen cu 6 tavi model SR120 sunt cuptoare robuste de inalta performanta cu excelente rezultate de coacere. Asigura o coacere perfecta pentru orice tip de produs de la specialitati de panificatie, produse cu maia sau de patiserie pana la delicatul macarons. 

Avantaje:

Sistem de rotire in ambele sensuri, brevet Sveba-Dahlen - pentru o coacere mai rapida, mai uniformă si mai eficienta din punct de vedere energetic.

Cantitate generoasa de aburi - Sistem de abur integrat, programabil, de capacitate mare. Permite reglarea cantitatii de abur eliberat. Asigura produselor luciu, volum crescut, crusta uniforma si crocanta.

Flux de aer optimizat - Permite o ventilatie uniforma si delicata care asigura produse cu mai mult volum, o coacere rapida, uniforma si economica. 

Eficienta energetica ridicata - Cuptoarele sunt prevazute cu functii de economisire a energiei: stingerea automata a iluminarii, reglarea vitezei ventilatorului, sisteme de izolatie cu pierderi minime de caldura, usa prevazuta cu geam dublu termorezistent etc.

Panou de comanda inteligent - Usor de folosit, cu interfata clara si intuitiva. Permite functionalitati precum: managementul retetelor, programare saptamanala, "jumatate de carucior", "produse delicate", retete reprogramate.

Cuptoare robuste cu excelente rezultate de coacere - Cuptoarele SVEBA-DAHLEN au o durata lunga de viata fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate. Usor de curatat, prevazute cu roti pentru o manipulare facila.

Date tehnice
  • Temperatura maxima de coacere: 300 °C;
  • Capacitate: 6 tavi 60x40 cm; 
  • Alimentare: electrica;
  • Greutate maxima aluat: 18 kg;
  • Putere electrica: 14,3 kW;
  • Consum mediu: 8,6 kW/h;
  • Modelele SRP sunt echipate cu dospitor.