Canolino

Canolino
Producator: Canol - Italia
Disponibil: la comanda
Contacteaza reprezentantul de vanzari Novapan0742 158 585
Descriere

Modelul de masa de lucru Canolino este conceput pentru a produce o mare varietate de produse, cum ar fi produse de patiserie, produse cu drojdie si alte specialitati de patiserie.

Canolino este usor de utilizat si este montat pe roti, are un cost accesibil care il face avantajos pentru utilizarea unitatilor de productie mici si mijlocii.

Masa de lucru Canolino poate fi combinata cu o gama larga de accesorii usor de utilizat si interschimbabile, care pot fi schimbate intr-un timp rapid.

De asemenea, poate fi echipata cu o ghilotina electrica, care poate fi mutata in pozitia dorita. Ghilotina poate fi utilizata cu lame de taiere sau cu diferite matrite de taiere.

In plus, fata de ghilotina electrica, masa de lucru poate fi echipata cu dozatoare cu actionare electrica cu 4 sau 6 iesiri potrivite pentru  creme, cu dozare punctuala, continua sau intermitenta, rola de calibrare a aluatului si instrumente de productie.

Este controlata de un PLC si este dotata cu un ecran tactil cu posibilitatea de a stoca programe si parametri pentru gestionarea diferitelor functii de lucru.

Aceste mese de lucru sunt disponibile in versiunea standard cu o latime utila de 600 mm.

Date tehnice

Depozitor electric cu surub cu 4, 6 sau mai multe iesiri (potrivit pentru dozare punctuala, continua sau intermitenta)

Ghilotina electrica cu taiere cu lama sau matrite de taiere

Disponibilitatea unei game largi de accesorii

Gama larga de produse de fabricat

Gestionare rapida si usoara

Panou de control si programare cu ecran tactil

Calitate ridicata a produsului finit

Schimbarea rapida a produselor