Aeromix, malaxorul planetar profesional 3 în 1

Data: 29.09.2020

 

Aeromix este malaxorul planetar profesional proiectat și fabricat în exclusivitate de compania italiană Sigma Srl, lider al sectorului de echipamente și mașini pentru arta albă. 

Malaxor, mixer și malaxor cu brațe tufante într-un singur echipament

Aeromix depășește conceptul unui simplu malaxor planetar. Acesta permite operatorilor, prin utilizarea unei unice mașini, să ajungă la aceleași rezultate pe care le-ar obține cu: un mixer planetar, un malaxor cu spirală sau un malaxor cu brațe tufante, garantând în oricare dintre procesele specifice un înalt nivel calitativ şi de randament.

În plus față de ustensilele tradiționale de mixare – spirală, lopată și tel – Aeromix este echipat cu alte 2 ustensile speciale pentru malaxare–mixare – un rașchetator și o ustensilă antirotantă.

Aeromix = Creșterea volumului produsului cu 50%

„Aeromix aduce o îmbunătățire a performanțelor în cadrul proceselor de frământare / mixare, prin randamentul crescut și o mai bună capacitate de malaxare. Cu noul echipament se poate obține o creștere a volumului produsului cu 50%, față de 30% realizabil cu malaxoarele planetare clasice.

Citeste articolul complet pe site-ul Arta Alba.