Divizorul de aluat Rheon

Data: 08.04.2022

Cu divizoarele de aluat produse de compania Rheon veți obține porționarea precisă a aluatului cu o abatere de circa + / - 2% la gramaj. În același timp, folosirea unui divizor automatizat va duce la creșterea productivității, comparativ cu folosirea tehnicilor tradiționale.

Împărțirea aluatului cu precizie în bucăți cu un gramaj aproape identic asigură coacerea corectă și uniformă a tuturor porțiilor, fără riscul de a arde produsul sau de a avea un produs parțial necopt.

Punctul forte al Divizoarelor de la Rheon îl reprezintă divizarea aluaturilor cu hidratare foarte mare, care sunt dificil sau aproape imposibil de divizat manual.

 

Sistemul de tăiere Gravimetric Method® de la Rheon, permite o gamă mai largă de modalități de porționare, produsele mai mari fiind realizate bucată cu bucată, iar produse mai mici, gen chifle, fiind evacuate câte două.

Sistemul patentat Stress Free®, garantează porționarea aluatului fără a-l supune stresului, eliminând în consecință etapa de predospire, necesară la divizarea făcută în mod tradițional, pentru a da aluatului timp să își revină. 

Citiți mai multe despre divizoarele de aluat Rheon în articolul de pe site-ul Arta Albă.

Divizoarele de aluat Rheon le găsiți aici.