Asigură în mod rapid si sigur ambalarea produselor de panificatie sau patiserie:
- paine, chifle, baghete,
- croissant, muffin, biscuiti etc.
Poate utiliza orice tip de folie termosigilabila (laminate sau nu) celofan, polipropilenă, polietilenă.
Avantaje:
- Ambalaj estetic, cu închidere bine marcată şi uşor de desfăcut,
- Datorită tehnologiei de ambalare, produsele îşi păstrează aroma şi prospeţimea, prelungind totodată perioada de valabilitate a produselor alimentare în condiţii de maximă siguranţă
- Pretabil pentru ambalare individuala sau mai multe bucăţi în pachet,
- Liniile industriale pentru ambalarea produselor sunt prevăzute cu sisteme de preluarea şi transportul produsului direct de la cuptor sau de la tunelul de răcire
Caracteristici:
Productivitate: pana la 500 ambalari/min
Lungime produs: 50 - 630 mm; > 1.500 mm
Latime produs: 5 - 300 mm
Inaltime: 1 - 130 mm
Optional masinile pot fi dotate cu:
- Sistem oprire utilaj lipsa produs/ambalaj
- Sistem reglare automată a lungimii ambalajului raportat la lungimea produsului