contact
  • 0268 331 332
  • 0742 158 585
  • Service NONSTOP
  • 0747 066 262
Client VIP
Ai uitat parola?

Mori orizontale de faina pentru panificatie

Stoc:   Disponibil la comanda
Detalii / Cerere oferta

Moara pentru faina, ideala pentru fabrici de paine, patiserii.
Asigura macinarea graului, secarei sau ale altor tipuri de cereale, in vedera obtinerii fainurilor alimentare de calitate superioara.

     Avantaje:

- Moara de grau cu coeficient de extractie garantat: minim 75% pentru faina din grau si minim 55% pentru gris din porumb;
- Asistenta si proiectare personalizata, in functie de spatiile existente;
- Elimina necesitatea cladirilor pe verticala;
- Consum energetic mai redus cu 25-30% comparativ cu morile verticale;
- Costuri reduse pentru operatiile de intretinerea instalatiilor;
- Numar scazut al persoanelor necesare in exploatare.

     Caracteristici:

- Disponibile in diverse variante si cu posibilitati de montare in sistem multilinie, 
- Capacitati productive cuprinse intre 25 si 400 t faina/zi.
- Tipuri de fainuri - 480, 550, 650, 820, integrala

Descarca Pliantul Informatiile Producatorului