Prese de divizat aluat, forma patrata

Descriere

Prese automate / semiautomate - utilizate in brutarii, patiserii, covrigarii si pizzerii - pentru presarea si divizarea bucatilor de aluat in forma dreptunghiulara, cu gramaj uniform.

Avantaje:
- Impart aluatul in bucati perfect egale,
- Partea masinii care intra in contact direct cu aluatul este construita din otel inoxidabil si nylon alimentar,
- La sfarsitul fiecarui ciclu de lucru masina se opreste, evitandu-se supraincalzirea uleiului si a motorului,
- Dotate cu buton pentru curatarea cutitelor.

Date tehnice

- Capacitate maxima aluat: 20 kg 

Nr.

diviziuni

Gramaj divizat (gr)

Productivitate max.
(buc/h)

10

300 - 2000

1200

20

150 - 1000

2400

24

130 - 830

2800

30

100 - 660

3600

40

80 - 500

4800

48

60 - 400

5700

60

50 - 330

7200

80

40 - 250

9600