Curs practic

 

Produse de cofetarie pentru Candy Bar

In perioadele 14 - 15 martie şi 16 - 17 martie 2016

 

Cursuri susţinute de Chef Riccardo Magni, Italia.

Tematica:


1. Tehnologia producerii unei game diversificate de mici produse de cofetărie pentru Candy Bar: Macarons, Marshmallow, Brownies, Biscuiti-Crunch "Brutti ma Buoni" (Urâţi dar Buni), CakePops, PushUp Pops, Deserturi la pahar, Monoportii, MiniTarte.


2. Pe durata Cursului, pe lângă partea practică de preparare, montare şi decorare, vor fi tratate şi aspectele teoretice relative la tehnici de lucru, condiţii de lucru, materii prime, reţetar.

3. Veţi învăţa cum să realizaţi aceste produse renumite pe plan internaţional, nelipsite din cadrul oricărui Candy Bar şi tot mai solicitate acum şi de consumatorii din ţara noastră.

Pe pagina de facebook a Cofetarului Istet gasiti imagini din timpul cursurilor 

 

Dutara cursului: 2 zile; între orele 8,30 - 18,00

Locatia: Laboratorul de Cursuri de la sediul Nova Pan, Braşov

 

Pentru detalii, contactaţi-ne la telefon: 0740.331.133; 0751.047.755, 0268.331.133 sau e-mail: contact@cofetarulistet.ro